måndag 13 februari 2012

Veckoplanering - Mat (mån & tis)

Lite bakgrundsfakta: Efter 7 veckor med itrim hade jag nått min målvikt på 65 kg. Men efter det så gick jag upp 3 kg under decemer/januari (bovarna jul och nyår). Dessa 3 kg sitter fortfarande kvar, men nu har jag dock lite mer muskelmassa och lite minder fettprocent än från början, vilket är något positivt. Fast eftersom 65 kg var mitt mål, så ska det inte ändras på och alltså ska jag ner dit igen. Därför kommer jag nu köra handfast minus, tills jag är viktstabil igen.

Alla hjärtans dag planerar jag dock redan nu att på kvällen ha min undantagskväll denna vecka eftersom jag ska på bio och äta någon form av middag ute.

Jag planerar in tiderna i förväg, men skriver in maten som en matdagbok allt eftersom istället. För att jag har inte riktigt koll på vad jag kan laga för mat hemma just nu. Men bara jag har mina bestämda tider så är det inga OFTAST problem för mig (jag måste tänka strikt).

Måndag
Frukost 7.00 1 ½ dl yoghurt, 1 näve hemgjord müsli, 1 näve frysta bär
Mellanmål 10.30 2 nyponbars (hemgjorda)
Lunch 14.30 1 handflata kycklingfile, 2 nävar varma grönsaker (blomkål, morötter) 1 näve colaslaw (vitkål, rödlök, kesella, majonäs, dijonsenap)
Middag 17.30 1 burk makrill, 1 skiva lufttorkad skinka, 2 skivor hemgjort GI-knäcke, 2 nävar champinjoner, 5 coctailtomater

Tisdag (undantagsdag)
Frukost 7.00 2 smörgåsar på hembakt bröd (receptlänk här), sweetie- & mandarinjuice
Lunch 11.30 1 handflata köttfärsås, 3 nävar grönsaker (tomat, paprika, sockerärtor, lök)
Mellanmål 16.00 1 näve blandade naturella nötter & frön
Middag 18.00 Tacotallrik (10 tacochips, 2 nävar grönsaker, 1 handflata köttfärs, gucamole, gräddfil)
Biogodis: djungelvrål & choklad

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar