söndag 22 januari 2012

Veckoplanering - Mat

Måndag
Frukost 7.00 1 handflata (1 ½ dl) yoghurt, 1 näve hallon, 1 dl egengjord höstmüsli
Lunch 11.00 1 handflata ugnsbakad lax, 2 nävar stekta tomater, 1 näve blandsallad, ½ dl kesella
Mellanmål 15.00 2 skivor hemgjort "knäckebröd" (ägg, sesamfrön, linfrön, solrosfrön, valnötter), med 1 skiva skinka, 1 skiva ost, tomat, paprika & sallad
Middag 20.00 Laxwrap (1 fullkornstortilla, 1 handflata rökt lax, pepparrotscréme, rödlök, paprika, sallad)

Tisdag
Frukost 7.00 Omelett (2 ägg, 1 msk vatten), mozarella, skinka, tomat, basilika
Mellanmål 14.00 2 nyponbars (egengjorda), 2 morötter
Lunch 14.00  På jobbet
Middag 19.00 1 burk keso, 1 dl hemgjord müsli, 1 äpple

Onsdag
Frukost 6.00 2 skivor hemgjort "knäckebröd" (ägg, sesamfrön, linfrön, solrosfrön, valnötter), 1 skiva skinka, färskost, sallad, tomat
Mellanmål 10.00 Bärdröm (1 ½ dl frysta bär, ½ fryst banan, 1 dl cashewnötter, 1 dl vatten)
Lunch 14.00 Ugnsstekt falukorv med mozarella, ajvar och dijonsenap
Middag 20.00 Kycklingwrap (1 handflata grillat kyckling, sallad, pesto, soltorkade tomater)

Torsdag
Frukost 6.00 Kesellaglass (½ dl kesella, ½ fryt banan, 2 nävar frysta hallon), 1 dl hemgjord müsli
Lunch 12.00 På jobbet (?)
Mellanmål 17.00 Nyponbar
Middag 19.00 Grönsakssoppa (kikärtor, lök, morot, paprika, palsternacka, polakbetor)

Fredag
Frukost 6.00 2 skivor hemgjort "knäckebröd" (ägg, sesamfrön, linfrön, solrosfrön, valnötter), 1 burk makrill
Mellanmål 10.00 Nyponbar, 2 nävar fruktsallad
Lunch 14.00 1 handflata fläskkarré, 2 nävar sallad, 1 näve grillad halloumi
Middag 20.00 På jobbet

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar