måndag 5 december 2011

Itrims kokbok

Dagens lunch blev parmalindad fläskflé från kalaset i går, med vanliga blandade grönsaker och en spenatröra som jag gjorde från ett recept ur itrims kokbok. (köpte den  till mamma i julklapp, på itrim här i åkersberga (länk), men jag smygkollar lite nu, så jag får lite idéer och inspiration till min mat).



Det jag behövde var...

250 g fryst tinad spenat
1 vitlöksklyfta
1 dl kesella
kryddor

1. finhacka vitlöksklyftan och fräs någon minut (jag använde olivolja)
2. tillsätt spenaten och färs ytterligare en kort stund
3. slutligen häll i kesellan och smaka av med kryddor

1 handflata fläskfilé, 2 nävar blandade grönsaker, 1½ dl spenatröra

Nu ska jag fortsätta med matplanering för veckan. Sen vid 16.30 är det dags för promenad med Zara och kl 18 är det tid för middag. Därefter vid 19 så ska jag och Agnes köra ett pulspass. Det är skönt att vara ledig ibland och kunna vara aktivt ändå, det blir ofta lätt att man bara går hemma och inte ens kommer utanför dörren.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar