måndag 12 december 2011

Veckoplanering - Mat & Träning

Denna matvecka kommer kanske förändras lite allt eftersom, men jag gör den bästa menyn av det jag vet helt enkelt. Det viktigaste är som sagt regelbundna tider och att jag får i mig allt som jag behöver i form av både bra protein, nyttiga fetter och smarta kolhydrater.

Måndag uppstigning 9.45
Frukost 10.00 Goda tallriken (½ dl keso, ½ avocado, 3 skivor skinka, 3 coctailtomater) Grapefruktjuice (1 grapefrukt)
Promenad 12.00
Lunch 14.00 Kycklingsallad med mango (1 handflata kycklingfilé, ½ avocado, 1 tomat, 25 g feta, ½ rödlök, 100 g fryst mango, 1 näve mixsallad) och dressing (½ msk olivolja, ½ pressad vitlökslyfta, 1/4 lime, ½ msk vit balsamvinäger)
Pulspass 17.00
Middag 18.00 LCD bar

Tisdag uppstigning 7.15
Frukost 7.30 Yoghurt & hemgjord müsli (1 ½ dl yoghurt, 1 dl müsli, 2 dl frukt & bär)
Löpning 9.20
Lunch 12.00 På Ballbreaker
Mellanmål 16.00 Kesellaglass (½ banan, 1 dl mango, 1 dl jordgubbar, ½ dl kesella) 1 dl blandade nötter & frön
Pulspass 17.30
Middag 19.00 Äggsallad (2 ägg, 25 g halloumi, 1/4 rödlök, 1/4 paprika, 5 coctailtomater, 1 skiva skinka)

Onsdag uppstigning 6.00
Promenad 6.15
Frukost 07.00 Fiberhavregrynsgröt (1 dl gryn, 2 dl vatten), 1 tärnat äpple, ½ dl blandade naturella nötter, ½ dl mjölk, kanel
Mellanmål 9.30 itrim balance bar
Lunch 13.30 Jullunch (1 skiva julskinka, 5 köttbullar, 2 prinskorvar, lax & sill, 1 ägghalva & en bit bire, 2 mandariner)
Middag 18.00 Julmingel-middag

Torsdag uppstigning 5.00
Löpning 5.15
Frukost 6.00 Smoothie (½ banan, 1 liten apelsin, 1 dl fryst mango, 1 dl yoghurt, 3/4 dl kesella) 1 dl hemgjord müsli, 1 msk gojibär
Mellanmål 9.30 Julskinkssmörgås (1 skiva fullkornsbröd, 1 skiva julskinka, 1 skiva ost, gurka, sallad och tomat)
Lunch 13.30 Skaldjurslunch (½ handflata räkor, 5 havskräftor, hummer) 2 nävar varma grönsaker, 1 skiva surdegsbröd
Middag 17.30 Kesotallrik (½ dl keso, ½ avocado, 3 paprikaringar, 5 coctailtomater, 3 skivor skinka, 1 sharonfrukt)

Fredag uppstigning 5.00
Löpning 5.15
Frukost 6.00 Kesellaglass (½ fryst banan, 2 dl fryst mango, juice från 1 apelsin) Toppad med 1 msk kokos och 1 msk gojibär
Mellanmål 9.30 Julmellanmål (1 skiva skinka, 3 köttbullar, 1 skiva lax, blandsallad)
Lunch 13.30 Fiskgryta (½ handflata lax/sej, ½ handflata räkor, 1 näve svamp, 1 näve spenat, 1 skiva fullkornsbröd)
Middag 18.00 Köttfärsås med spaghetti (1 handlata köttfärsås, 1 näve minimorötter, 2 nävar tomat & rödlök, 1 näve fullkornspasta)
Fredagsmys: Glass och varma bär, några chockladbitar, lite chips

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar