Måndag uppstigning 9.45
Frukost 10.00 Goda tallriken (½ dl keso, ½ avocado, 3 skivor skinka, 3 coctailtomater) Grapefruktjuice (1 grapefrukt)
Promenad 12.00
Lunch 14.00 Kycklingsallad med mango (1 handflata kycklingfilé, ½ avocado, 1 tomat, 25 g feta, ½ rödlök, 100 g fryst mango, 1 näve mixsallad) och dressing (½ msk olivolja, ½ pressad vitlökslyfta, 1/4 lime, ½ msk vit balsamvinäger)
Pulspass 17.00
Middag 18.00 LCD bar
Tisdag uppstigning 7.15
Frukost 7.30 Yoghurt & hemgjord müsli (1 ½ dl yoghurt, 1 dl müsli, 2 dl frukt & bär)
Löpning 9.20
Lunch 12.00 På Ballbreaker
Mellanmål 16.00 Kesellaglass (½ banan, 1 dl mango, 1 dl jordgubbar, ½ dl kesella) 1 dl blandade nötter & frön
Pulspass 17.30
Middag 19.00 Äggsallad (2 ägg, 25 g halloumi, 1/4 rödlök, 1/4 paprika, 5 coctailtomater, 1 skiva skinka)
Middag 19.00 Äggsallad (2 ägg, 25 g halloumi, 1/4 rödlök, 1/4 paprika, 5 coctailtomater, 1 skiva skinka)
Onsdag uppstigning 6.00
Promenad 6.15
Frukost 07.00 Fiberhavregrynsgröt (1 dl gryn, 2 dl vatten), 1 tärnat äpple, ½ dl blandade naturella nötter, ½ dl mjölk, kanel
Mellanmål 9.30 itrim balance bar
Lunch 13.30 Jullunch (1 skiva julskinka, 5 köttbullar, 2 prinskorvar, lax & sill, 1 ägghalva & en bit bire, 2 mandariner)
Middag 18.00 Julmingel-middag
Torsdag uppstigning 5.00
Löpning 5.15
Frukost 6.00 Smoothie (½ banan, 1 liten apelsin, 1 dl fryst mango, 1 dl yoghurt, 3/4 dl kesella) 1 dl hemgjord müsli, 1 msk gojibär
Mellanmål 9.30 Julskinkssmörgås (1 skiva fullkornsbröd, 1 skiva julskinka, 1 skiva ost, gurka, sallad och tomat)
Lunch 13.30 Skaldjurslunch (½ handflata räkor, 5 havskräftor, hummer) 2 nävar varma grönsaker, 1 skiva surdegsbröd
Middag 17.30 Kesotallrik (½ dl keso, ½ avocado, 3 paprikaringar, 5 coctailtomater, 3 skivor skinka, 1 sharonfrukt)
Fredag uppstigning 5.00
Löpning 5.15
Frukost 6.00 Kesellaglass (½ fryst banan, 2 dl fryst mango, juice från 1 apelsin) Toppad med 1 msk kokos och 1 msk gojibär
Mellanmål 9.30 Julmellanmål (1 skiva skinka, 3 köttbullar, 1 skiva lax, blandsallad)
Lunch 13.30 Fiskgryta (½ handflata lax/sej, ½ handflata räkor, 1 näve svamp, 1 näve spenat, 1 skiva fullkornsbröd)
Middag 18.00 Köttfärsås med spaghetti (1 handlata köttfärsås, 1 näve minimorötter, 2 nävar tomat & rödlök, 1 näve fullkornspasta)
Fredagsmys: Glass och varma bär, några chockladbitar, lite chips
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar