måndag 5 december 2011

Veckoplanering - Mat

Måndag uppstigning 08.30
Frukost 10.00 Äggtallrik (2 kokta, hackade ägg, 2 skivor parmaskinka, 2 nävar blandade grönsaker, 1 msk majonäs)
Lunch 14.00 1 handflata fläskfilé, 2 nävar blandade grönsaker (tomat, paprika, lök, grönsallad) 1½ dl spenatröra (länk) (en hel sats = 250g fryst tinad spenat, 1 dl kesella, 1 vitlöksklyfta)
Middag 18.00 1 handflata varmrökt lax, 2 nävar rostade rotsaker (morot, rödbetor, palsternacka), 1 dl kesella med egen smaksättning

Tisdag uppstigning 7.30
Frukost 9.00 Fiberhavregrynsgröt (1 dl gryn, 2 dl vatten), 1 tärnat äpple, ½ dl blandade naturella nötter, ½ dl mjölk, kanel
Lunch 13.00 Laxsallad (80 g varmrökt lax, 1 kokt ägg, 1 knytnäve av min spenatröra, 1 knytnäve ruccola, 5 coctailtomater, 25 g fetaost, 1 msk pumpafrön)
Mellanmål 15.00 ½ dl naturell yoghurt, ½ tärnat äpple, 1 dl hemgjord müsli
Middag 18.00 Kycklingsallad (100 g kycklingfilé, 5 coctailtomater, 25 g halloumi, ½ rödlök, 1 näve ruccola, 1 msk pesto)

Onsdag uppstigning 7.30
Frukost 08.30 Äggröra (3 ägg, 2 skivor mager skinka, 2 msk ost, 3 coctailtomater, färsk basilika)
Mellanmål 10.30 itrim balance bar
Lunch 12.30 Kycklingsallad (1 handflata kycklingfilé, 1 näve annanas, 1 tomat, 4 skivor gruka, 1 dl majs, 1 näve ruccola, ½ dl bönor)
Mellanmål 15.30 LCD bar
Middag 19.00 Grillad kyckling med pesto (1 handflata grillad kyckling, ½ dl gurka, 1/4 paprika, ½ rödlök, 1 näve ruccola, 2 msk pesto av soltorkade tomater)

Torsdag uppstigning 8.30
Frukost 10.00 Goda Tallriken (3 skivor mager skinka, ½ avocado, ½ dl naturell keso, 1 stekt ägg), 1 dl blandade nötter & frön, färskpressad apelsinjuice (2 apelsiner)
Lunch 14.00 Kesellaglass (½ dl kesella, ½ fryst banan, 1 dl frysta hallon, 1 dl fryst mango)
Middag 18.00 LCD bar

Fredag uppstigning 8.00
Frukost 08.30 1 burk makrill, 2 nävar morotsröra (2 rivna morötter, ½ dl kesella)
Lunch 13.00 Grillad surdegstoast med parmaskinka, mozzarella, rödlök, soltorkade tomater och basilika
Middag 19.00 1 handflata tonfisk, 1 näve spenatröra, 2 nävar blandade grönsaker (rödlök, tomat, paprika) 50 g halloumi

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar