Onsdag
Frukost 7.30 2 kokta ägg, 1 näve blomkålsmos & 4 coctailtomater, fruktsallad (2 nävar grapefrukt/sweetie/physalis, 1 msk granatäppelkärnor & gojibär)
Mellanmål 11.30 LCD bar
Lunch 15.30 1 handflata kalvfilé, 1 näve varma grönsaker, 2 nävar coleslaw (4 nävar = 1 klyfta vitkål, 1 litet äpple, 1 morot, 1 tsk majonäs, 2 tsk fransk senap, ½ dl kesella)
Middag 19.00 Bärdröm (1,5 dl frysta hallon, 1 fryst banan, 1 dl cashewnötter, vatten)
Torsdag
Frukost 7.00 Stekt gröt (½ dl fiberhavregryn, 1 msk linfrön, 1 msk solrosfrön, 1 msk hampafrön, 1 msk dinkelflingor), mandarinkesella (2 msk kesella, 2 mandariner)
Mellanmål 11.00 LCD bar
Lunch 15.00 1 handflata kycklingfile, 2 nävar blomkålsmos (kokt blomkål, kesella, kokspad), 1 näve varma grönsaker
Middag 19.00 Tonfiskröra (1 handflata tonfisk, 1/4 gurka, ½ äpple, 1 ägg, 1 tsk majonäs, ½ dl kesella, 1 msk curry), 2 nävar grönsaker
Fredag
Frukost 10.00 Naturell yoghurt (1 ½ dl), 3 dl färsk frukt (mango, grapefrukt, melon) 1 dl hemgjord müsli
Lunch 14.00 1 handflata oxfilé, 2 nävar varma grönsaker, 1 näve coleslaw. Strössel av nötter & frön
Middag 18.00 Julbord med Bilia på Annexet
Lördag
Frukost 08.00 Bananpannkakor (1 dl fiberhavregryn, ½ banan, 1 ägg), ½ dl kesella med mosade jordgubbar, 1 dl färska jordgubbar
Mellanmål 11.00 LCD bar
Lunch 14.00 1 handflata grillad kyckling, 5 coctailtomater, 1 handflata valnöts-& surdegsbröd, pesto
Middag 18.00 Julbord på Ballbreaker (länk)
Söndag
Frukost 10.00 Goda tallriken (3 skivor rökt skinka, 3 skivor lufttorkad skinka, 3 coctailtomater, några melonklyftor, lite lök & paprika) 1 dl blandade nötter & frön, grapefruktjuice (2 grapefrukter)
Lunch 14.00 1 handflata fläskfilé, 3 nävar blandade grönsaker (grönsallad, tomat, paprika lök, morotssallad, coleslaw) tsatsiki och bearnaise
Middag 18.00 Smoothie (1 handflata yoghurt, ½ banan, 1 dl melon, 1 dl hallon) 1 dl hemgjord musli, samt gojibär, russin och kokos
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar